Nábytok

Byty a domy

Ponúkame kompletné riešenia na mieru pre vybavenie interiéru bytov a domov - od obývacích izieb, cez detské izby, spálne, šatníky, predsiene, až po kúpeľne.

Každý priestor vytvárame s individuálnym zameraním na potreby a predstavy našich klientov, aby sme ponúkli nielen funkčné, ale aj vizuálne príťažlivé riešenia.

Kancelárie

Pre kancelárie ponúkame na mieru vyrobené pracovné stoly a regále na šanóny, ktoré kombinujú funkčnosť, odolnosť a štýlový dizajn.

Naším cieľom je vytvoriť pracovné prostredie, ktoré podporuje produktivitu a zároveň ponúka maximálny komfort.

Obchodné priestory

Nábytok pre obchodné priestory, vrátane pultov, regálov a skúšobných kabínok, sú navrhnuté tak, aby podporovali predaj a zároveň poskytovali estetickú príťažlivosť.

Každému projektu venujeme osobitú pozornosť k detailom a potrebám našich klientov, aby sme zabezpečili optimálnu funkčnosť a využitie priestoru.

Reštaurácie a bary

Pre reštaurácie a bary ponúkame komplexné riešenia na mieru, vrátane boxov na sedenie, stolov, pultov, obkladov na steny či lavíc na terasy, ktoré spájajú funkčnosť s osobitým štýlom.

Naša práca je zameraná na vytvorenie pohostinného a príjemného prostredia, ktoré priláka a poteší vašich zákazníkov.

Vybavenie penziónov

Naše služby zahŕňajú kompletné vybavenie penziónov na mieru, od postelí, cez kuchynky, až po skrine, ktoré sú navrhnuté pre maximálny komfort a funkcionalitu.

Snažíme sa vytvoriť útulné a praktické prostredie, ktoré zabezpečí, aby sa vaši hostia cítili ako doma.

Ostatný nábytok​

Okrem špecializovaných riešení ponúkame tiež výrobu ostatného nábytku na mieru podľa individuálnych požiadaviek zákazníkov.

Či už potrebujete jedinečný konferenčný stolík, knižnicu alebo akýkoľvek iný kus nábytku, sme tu, aby sme vaše predstavy premenili na realitu.

Inšpirácie pre váš interiér

Referenčné projekty

Objavte našu galériu na mieru vyrobeného nábytku, ktorý bol navrhnutý a vyrobený presne podľa špecifických požiadaviek našich zákazníkov. Každý projekt je prispôsobený individuálnym potrebám a želaniam klientov, bez ohľadu na to, či ide o jednoduché alebo komplexné požiadavky.